Özmenler Toprak Ürünleri Gıda Yakıt İnş.Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.

  • Adres
  • Fevzi Çakmak Mah. Cumhuriyet Blv. No:195 Sincan / ANKARA

Vario Agro Befert Combi

Vario Agro Befert Combi

Bizimle İletişime Geçin

Bize Eposta Gönderebilir. Veya Bizi Araya Bilirsiniz. +90 312 277 36 88
İletişime Geçin  

Vario Agro Befert Combi

VARIOAGRO Befert Combi
EC FERTILIZER VARIOAGRO BEFERT COMBİ BOR (B), BAKIR (Cu-Sülfat), DEMİR (Fe-Sülfat), MANGAN (Mn-Sülfat), ÇİNKO (Zn-Sülfat) MİKRO BİTKİ BESİN MADDELERİ KARIŞIMI
Garanti Edilen İçerik (w/w)
Suda Çözünür Bor (B) 1
Suda Çözünür Bakır (Cu) 0,5
Suda Çözünür Demir (Fe) 4
Suda Çözünür Mangan (Mn) 3
Suda Çözünür Çinko (Zn) 4



Vario Agro Befert Combi
Vario Agro Befert Combi
Diğer Ürünlerimiz
ÜRÜN UYGULAMA DÖNEMİ YAPRAKTAN TOPRAKTAN
Pamuk İlk çıkıştan itibaren 100-150 g/100 l su Döneme 1 kg
Mercimek İlk çıkıştan itibaren 150-200 g/100 l su Döneme 1 kg
Hububat İlk çıkıştan itibaren 150-200 g/100 l su Döneme 1 kg
Kayısı, Şeftali Çiçeklenmeden hemen sonra 150-200 g/100 l su Döneme 1 kg
Antep Fıstığı Çiçeklenmeden hemen sonra 150-200 g/100 l su Döneme 1 kg
Bağ İlk yaprak oluşumundan sonra 100-150 g/100 l su Döneme 1 kg
Mısır İlk çıkıştan itibaren 100-150 g/100 l su Döneme 1 kg
Yer Fıstığı İlk çıkıştan itibaren 100-150 g/100 l su Döneme 1 kg
Domates, Biber İhtiyaç duyulan her dönemde 100-150 g/100 l su Döneme 1 kg
Hıyar, Patlıcan İhtiyaç duyulan her dönemde 100-150 g/100 l su Döneme 1 kg
Lahana, Brokoli İhtiyaç duyulan her dönemde 100-150 g/100 l su Döneme 1 kg
Karnabahar İhtiyaç duyulan her dönemde 100-150 g/100 l su Döneme 1 kg
Fasulye, Kolza İhtiyaç duyulan her dönemde 100-150 g/100 l su Döneme 1 kg
Kavun, Karpuz İhtiyaç duyulan her dönemde 100-150 g/100 l su Döneme 1 kg
Şeker Pancarı İhtiyaç duyulan her dönemde 100-150 g/100 l su Döneme 1 kg
Süs Bitkileri İhtiyaç duyulan her dönemde 75-100 g/100 l su Döneme 1 kg
Meyve Fidanları İhtiyaç duyulan her dönemde 75-100 g/100 l su Döneme 1 kg
Narenciye Çiçeklenme öncesi ve sonrasında 150-200 g/100 l su Döneme 1 kg
Muz İhtiyaç duyulan her dönemde 100-150 g/100 l su Döneme 1 kg
Kivi İhtiyaç duyulan her dönemde 150-200 g/100 l su Döneme 1 kg