Özmenler Toprak Ürünleri Gıda Yakıt İnş.Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.
Garanti Edilen İçerik | (w/w) |
---|---|
Toplam Azot (N) | 12 |
Amonyak Azotu (NH3-N) | 10,4 |
Nitrat Azotu(NO3-N) | 1,6 |
Nötral amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | 12 |
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | 11 |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | 17 |
Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO) | 2 |
Suda Çözünür Kükürt Trioksit (SO3) | 15 |
BİTKİ | UYGULAMA ZAMANI | UYGULAMA ŞEKLİ YAPRAKTAN(g/100l su) | UYGULAMA ŞEKLİ TOPRAKTANkg/da) |
---|---|---|---|
Sera ve Açık Tarla Sebzelerinde; Kavun, Karpuz, Çilek | Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 4-5 kez uygulanır | 100 – 200 | 3 – 4 |
Elma, Armut, Ayva, Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Nektarin, Erik | Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır | 200 – 300 | 4 – 5 |
Üzüm, Muz, Nar, İncir, Narenciye, Zeytin, Çay | Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır | 200 – 300 | 4 – 5 |
Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı, Kestane | Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır | 200 – 300 | 4 – 5 |
Lahana, Turp, Havuç, Kereviz, Karnabahar | Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır | 200 - 300 | 4 – 5 |
Soğan, Sarımsak | Yumru oluşumundan itibaren hasada kadar 1-2 kez uygulanır | 201 – 300 | 4 - 5 |
Şeker Pancarı, Patates, Çeltik vb | Yumru oluşumundan itibaren hasada kadar 1-2 kez uygulanır | 200 – 300 | 4 – 5 |
Süs Bitkileri ve Kesme Çiçekcilik | Gelişme döneminde 30 gün ara ile 2-3 kez uygulanır | 200 – 300 | 4 – 5 |
Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Soya, Kanola, Tahıllar (Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar vb), Baklagiller, Yem Bitkileri vb | Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır | 200 – 300 | 4 – 5 |
Yeşil Alanlar | İhtiyaç duyuldukça 2-3 kez uygulanır | 200 – 300 | 4 – 5 |