Özmenler Toprak Ürünleri Gıda Yakıt İnş.Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.
İGSAŞ 12-40-12+ME
İGSAŞ 16-8-24 (2MgO)+ME
İGSAŞ 17-7-21 (3MgO)+ME
İGSAŞ 18-18-18+2 (MgO)+ME
İGSAŞ 18-9-27+ME
İGSAŞ 12-0-40
İGSAŞ 3-5-40+ME
FORMÜLLER | TOPLAM AZOT | AMONYUM AZOTU | NİTRAT AZOTU | P2O5 | K2O | FeEDTA ŞELATLI | Zn | MnEDTA ŞELATLI | CuEDTA ŞELATLI | Mo | MgO |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
16-8-24+(2MgO)+ME | 16 | 6,3 | 9,7 | 8 | 24 | 0,5 | 0,04 | 0,1 | 0,04 | 0,002 | 2 |
17-7-21+(3MgO)+ME | 17 | 7 | 10 | 7 | 21 | 0,5 | 0,04 | 0,1 | 0,04 | 0,003 | 3 |
18-18-18+(2MgO)+ME | 18 | 8,2 | 9,8 | 18 | 18 | 0,5 | 0,04 | 0,1 | 0,04 | 0,002 | 2 |
18-9-27+ME | 18 | 6 | 12 | 9 | 27 | 0,5 | 0,04 | 0,1 | 0,04 | 0,002 | |
12-0-40 | 12 | 2,5 | 9,5 | 40 | |||||||
3-5-40+ME | 3 | 3 | 5 | 40 | 0,5 | 0,04 | 0,1 | 0,04 | 0,002 | ||
12-40-12+ME | 12 | 9,5 | 2,5 | 40 | 12 | 0,5 | 0,04 | 0,1 | 0,04 | 0,002 |
BİTKİ | UYGULAMA ZAMANI |
---|---|
Sera ve Açık Tarla Sebzelerinde; Kavun, Karpuz, Çilek | Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 4-5 kez uygulanır. |
Elma, Armut, Ayva, Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Nektarin, Erik | Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. |
Üzüm, Muz, Nar, İncir, Narenciye, Zeytin, Çay | Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır |
Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı, Kestane | Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır. |
Lahana, Turp, Havuç, Kereviz, Karnabahar | Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır. |
Soğan, Sarımsak | Yumru oluşumundan itibaren hasada kadar 1-2 kez uygulanır. |
Şeker Pancarı, Patates, Çeltik vb | Yumru oluşumundan itibaren hasada kadar 1-2 kez uygulanır. |
Süs Bitkileri | Gelişme döneminde 30 gün ara ile 2-3 kez uygulanır. |
Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Soya, Kanola, Tahıllar (Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar vb), Baklagiller, Yem Bitkileri vb | Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır. |
Yeşil Alanlar | İhtiyaç duyuldukça 2-3 kez uygulanır. |